Lajme nga kategoria

top1

Me rastin e njëvjetorit të vdekjes së kryetarit të saj Dritan Kurti, Shoqata “Ora” do të organizojë mbrëmjen përkujtimore “Një vit pa Dritanin”. Në …
Me rastin e njëvjetorit të vdekjes së kryetarit të saj Dritan Kurti, Shoqata “Ora” do të organizojë mbrëmjen përkujtimore “Një vit pa Dritanin”. Në …
Nënkryetari i Qeverisë së Malit të Zi Dritan Abazoviq dhe ministri i punëve të jashtme Gjorgje Radulloviq janë pritur përzemërsisht në Njujork nga diaspora …
Nënkryetari i Qeverisë së Malit të Zi Dritan Abazoviq dhe ministri i punëve të jashtme Gjorgje Radulloviq janë pritur përzemërsisht në Njujork nga diaspora …
Investimi i paralajmëruar me vlerë 13 milion euro në hotelin “Mediteran” në Ulqin është sinjal i mirë që investitorët e interesuar të investojnë në …
Investimi i paralajmëruar me vlerë 13 milion euro në hotelin “Mediteran” në Ulqin është sinjal i mirë që investitorët e interesuar të investojnë në …
Kryetari i Lëvizjes për Ndryshim Nebojsha Medojeviq tha që vështirë mund të besohet që funksionarët e lartë policor të Agjencisë për Siguri Nacionale Ernad …
Kryetari i Lëvizjes për Ndryshim Nebojsha Medojeviq tha që vështirë mund të besohet që funksionarët e lartë policor të Agjencisë për Siguri Nacionale Ernad …
Publicisti dhe kryetari i Shoqatës “Kalaja”, Ismet Karamanaga, ka vlerësuar që është koha e duhur të nis ripërtëritja e monumenteve natyrore në Ulqin. “Para …
Publicisti dhe kryetari i Shoqatës “Kalaja”, Ismet Karamanaga, ka vlerësuar që është koha e duhur të nis ripërtëritja e monumenteve natyrore në Ulqin. “Para …
Në Ulqin, fëmijët parashkollorë dhe të moshës shkollore mund të luajnë të qetë vetëm në dy vende publike: në Parkun e Qytetit në Ranë …
Në Ulqin, fëmijët parashkollorë dhe të moshës shkollore mund të luajnë të qetë vetëm në dy vende publike: në Parkun e Qytetit në Ranë …
Për tetë projekte turistike prioritare, të cilët po realizohen në Bregdet, deri tani janë investuar 1,86 miliard euro, është njoftuar nga Qeveria e Malit …
Për tetë projekte turistike prioritare, të cilët po realizohen në Bregdet, deri tani janë investuar 1,86 miliard euro, është njoftuar nga Qeveria e Malit …
Nënkryetari i Qeverisë Dritan Abazoviq ka thënë se punimet për rindërtimin e hotelit Mediteran janë vetëm fillimi i premtimeve për transformimin e Malit të …
Nënkryetari i Qeverisë Dritan Abazoviq ka thënë se punimet për rindërtimin e hotelit Mediteran janë vetëm fillimi i premtimeve për transformimin e Malit të …

Klan Kosova: MYSAFIR MUNIB ABAZI – SI E KALOI ULQINI SEZONIN VEROR

Abazoviq: FILLON KTHIMI I PRONAVE QYTETARËVE TË ULQINIT NË VALDANOS

TV Ul-info: GJELOSH GJOKAJ – “BABAI” I GRAFIKËS MODERNE

Themelohet Klaster i Bujqëve të Malit të Zi: SKENDER KALEZIQI ZGJIDHET NËNKRYETAR
Themelohet Klaster i Bujqëve të Malit të Zi: SKENDER KALEZIQI ZGJIDHET NËNKRYETAR

Në Dhomën e Tregtisë së Malit të Zi u mbajt Kuvendi Themelues i Klasterit të Prodhuesve Bujqësor nga Mali i Zi. Në Kuvendin themelues morën pjesë përfaqësuesit nga të gjitha komunat e Malit të Zi, ndërsa

Të dielën në Katërkollë: MBRËMJE PËRKUJTIMORE KUSHTUAR DRITAN KURTIT
Të dielën në Katërkollë: MBRËMJE PËRKUJTIMORE KUSHTUAR DRITAN KURTIT

Me rastin e njëvjetorit të vdekjes së kryetarit të saj Dritan Kurti, Shoqata “Ora” do të organizojë mbrëmjen përkujtimore “Një vit pa Dritanin”. Në kuadër të mbrëmjes përkujtimore do të shfaqet filmi dokumentar

Bajraktari: VALDANOSI IU KTHYE QYTETARËVE, DUHET EDHE ULQININ!
Bajraktari: VALDANOSI IU KTHYE QYTETARËVE, DUHET EDHE ULQININ!

“Me kënaqësi dhe lumturi hyj në Valdanos”, deklaroi kryetari i Këshillit Komunal të Lëvizjes Qytetare URA Omer Bajraktari. Ai tha që padrejtësia shumëdekadëshe më në fund po përmirësohet. “Si

BIRN: KRIPORJA ËSHTË ENDE NJË THESAR I ULQINIT
BIRN: KRIPORJA ËSHTË ENDE NJË THESAR I ULQINIT

I rrethuar nga fabrika dhe magazina të braktisura, gazetari i Ulqinit Mustafa Canka diskuton për zogjtë me një çift të moshuar gjerman në kriporet dikur të famshme të këtij qyteti bregdetar malazez. Me

Komuna e Ulqinit: TË DIELËN NË RANË FUSHATA “ULtra Green”
Komuna e Ulqinit: TË DIELËN NË RANË FUSHATA “ULtra Green”

Në kuadër të fushatës ULtra Green, të dielën, më 24 tetor 2021, në periudhën nga ora 11:00-15:00, në Ranë do të organizohet prezantimi i aktivitetet dhe shpërndarja e broshurave. Në orën 13:00, gazetarëve