Lajme nga kategoria

top1

Mbi njëqind qytetarë të Ulqinit i dërguan kërkesën administratës lokale që të ndryshohet kahja e rrugës “Mujo Ulqinaku Cakuli” (ish Ivan Millutinoviq). Ato janë …
Mbi njëqind qytetarë të Ulqinit i dërguan kërkesën administratës lokale që të ndryshohet kahja e rrugës “Mujo Ulqinaku Cakuli” (ish Ivan Millutinoviq). Ato janë …
Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” do të organizojë mbrëmje autoriale me shkrimtarin Ibrahim Kadriu, e cila mbahet në kuadër të edicionit të …
Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” do të organizojë mbrëmje autoriale me shkrimtarin Ibrahim Kadriu, e cila mbahet në kuadër të edicionit të …
Kompania nga Podgorica Rokshped ia shiti tokën në të cilën dikur ishte hoteli Galeb në Ulqin kompanisë Sunny Palace. Sipas paralajmërimit të pronarit të …
Kompania nga Podgorica Rokshped ia shiti tokën në të cilën dikur ishte hoteli Galeb në Ulqin kompanisë Sunny Palace. Sipas paralajmërimit të pronarit të …
Është zbardhur kërcënimi ndaj sigurisë në shkollën në Ulqin, njoftohet nga Drejtoria e Policisë. “Është identifikuar personi i cili më 21 prill ka publikuar …
Është zbardhur kërcënimi ndaj sigurisë në shkollën në Ulqin, njoftohet nga Drejtoria e Policisë. “Është identifikuar personi i cili më 21 prill ka publikuar …
Lideri i Lëvizjes Qytetare URA, Dr. Dritan Abazoviq, u emërua të enjten kryeministër i Malit të Zi. Ky 36-vjeçar është Ulqinaku i parë i …
Lideri i Lëvizjes Qytetare URA, Dr. Dritan Abazoviq, u emërua të enjten kryeministër i Malit të Zi. Ky 36-vjeçar është Ulqinaku i parë i …
Qentë e shumtë endacak në rrugët e Ulqinit janë bërë kërcënim serioz për qytetarët e këtij qyteti. Kështu, të mërkurën, pesë persona kërkuan ndihmë …
Qentë e shumtë endacak në rrugët e Ulqinit janë bërë kërcënim serioz për qytetarët e këtij qyteti. Kështu, të mërkurën, pesë persona kërkuan ndihmë …
Nga Drejtoria e Policisë kanë njoftuar udhëheqjen e Shkollës Fillore “Marshall Tito” se çdo gjë është nën kontroll dhe se nuk ka vend për …
Nga Drejtoria e Policisë kanë njoftuar udhëheqjen e Shkollës Fillore “Marshall Tito” se çdo gjë është nën kontroll dhe se nuk ka vend për …
Drejtuesi i Prokurorisë Themelore Shtetërore në Ulqin Vlladimir Savoviq tha se është dërguar lutja ndërkombëtare për të vërtetuar pronarin e adresës elektronike (e-mail) nga …
Drejtuesi i Prokurorisë Themelore Shtetërore në Ulqin Vlladimir Savoviq tha se është dërguar lutja ndërkombëtare për të vërtetuar pronarin e adresës elektronike (e-mail) nga …

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Organizata turistike: NË ULQIN MBI KATËR MIJË TURISTË, POTHUAJSE TË GJITHË TË HUAJ
Organizata turistike: NË ULQIN MBI KATËR MIJË TURISTË, POTHUAJSE TË GJITHË TË HUAJ

Këto ditë në rivierën e Ulqinit po qëndrojnë 4.139 mysafirë, njoftuan nga Organizata Turistike. Numri më i madh i turistëve pushon në akomodime private, 2,923,

Hotel “Mediteran”: SHITJA E INVENTARIT – SHUMË E VOLITSHME
Hotel “Mediteran”: SHITJA E INVENTARIT – SHUMË E VOLITSHME

Duke filluar nga 999 euro për çelës – Ti merr gjithçka brenda. +382 69 154180 Hotel Mediteran Ulcinj – Ulqin https://www.facebook.com/photo?fbid=5362660407189709&set=pcb.5362662537189496

Komuna: PUNËTORIA KREATIVE ME RASTIN E DITËS SË SHTETIT EKOLOGJIK
Komuna: PUNËTORIA KREATIVE ME RASTIN E DITËS SË SHTETIT EKOLOGJIK

Me rastin e shënimit të 31-vjetorit të shpalljes së Malit të Zi shtet ekologjik, në organizim të Sekretariatit për Bujqësi, Zhvillim Rural dhe Ekologji, të

Mentor Nazarko: Pse nga sot figurat e shahut politik malazez vlejnë ndryshe?
Mentor Nazarko: Pse nga sot figurat e shahut politik malazez vlejnë ndryshe?

Para disa ditësh kryeministri në detyrë i Malit të Zi, Dritan Abazoviq deponoi me vullnetin e vet përballë prokurorisë speciale. Deponimi lidhej me skemën sipas

NJË PASION RINOR I KTHYER NË BIZNES TË SUKSESSHËM
NJË PASION RINOR I KTHYER NË BIZNES TË SUKSESSHËM

Të rinjtë janë konsideruar gjithmonë forca lëvizëse e së ardhmes së çdo ekonomie. Gjatë periudhës së gjatë të tranzicionit, në rajonin tonë janë zhvilluar iniciativa