Lajme nga kategoria

top1

Sipas të dhënave të Institutit për Shëndetin Publik, 51,8 për qind e punëtorëve të arsimit në Ulqin janë vaksinuar. Më shumë pjesëtarë të stafit …
Sipas të dhënave të Institutit për Shëndetin Publik, 51,8 për qind e punëtorëve të arsimit në Ulqin janë vaksinuar. Më shumë pjesëtarë të stafit …
Delegacioni i lartë nga Republika Federative e Gjermanisë do të vizitojë zyrtarisht Malin e Zi dhe Ulqinin, mëson Portali Ul-info. Në krye të delegacionit …
Delegacioni i lartë nga Republika Federative e Gjermanisë do të vizitojë zyrtarisht Malin e Zi dhe Ulqinin, mëson Portali Ul-info. Në krye të delegacionit …
Sezoni në bregdetin e Ulqinit tejkaloi të gjitha pritshmëritë, ndërsa më të kënaqurit janë qiramarrësit e plazheve. „Pushteti këtë sezon na la të punojmë. …
Sezoni në bregdetin e Ulqinit tejkaloi të gjitha pritshmëritë, ndërsa më të kënaqurit janë qiramarrësit e plazheve. „Pushteti këtë sezon na la të punojmë. …
I nderuar drejtor Arjan Lamoviq, Se pari t’i sqarojmë gjërat: Ka vetëm një kontratë që e njeh ligji, Neni 21,Ligji per Veprimtaritë Komunale, kontrata …
I nderuar drejtor Arjan Lamoviq, Se pari t’i sqarojmë gjërat: Ka vetëm një kontratë që e njeh ligji, Neni 21,Ligji per Veprimtaritë Komunale, kontrata …
Vendimi i Këshillit për Privatizim të Qeverisë së Malit të Zi që Kriporja të kthehet në pronë shtetërore shënoi përvjetorin e parë nga zgjedhjet …
Vendimi i Këshillit për Privatizim të Qeverisë së Malit të Zi që Kriporja të kthehet në pronë shtetërore shënoi përvjetorin e parë nga zgjedhjet …
Në vazhdim përcjelli  reagimin e plotë të SHPK “Veprimtaritë Komunale” ndaj deklaratës së SHPK “Ujësjellës dhe Kanalizim”. Te nderuar, Per hir të korrektësisë dhe …
Në vazhdim përcjelli  reagimin e plotë të SHPK “Veprimtaritë Komunale” ndaj deklaratës së SHPK “Ujësjellës dhe Kanalizim”. Te nderuar, Per hir të korrektësisë dhe …
Çështja, statusi dhe administrimi i Kripores së Ulqinit mbetet ende në fokusin e opinionit evropian politik dhe profesional. Këtë e tregon paralajmërimi i bashkëkryetarit …
Çështja, statusi dhe administrimi i Kripores së Ulqinit mbetet ende në fokusin e opinionit evropian politik dhe profesional. Këtë e tregon paralajmërimi i bashkëkryetarit …

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…