Lajme nga kategoria

top1

Esselamu alejkum të nderuar besimtar! Kemi nderin që t’u njoftojmë që të HËNËN më, 17 prill 2023, në Xhaminë e LAMIT – MËHALLA E …
Esselamu alejkum të nderuar besimtar! Kemi nderin që t’u njoftojmë që të HËNËN më, 17 prill 2023, në Xhaminë e LAMIT – MËHALLA E …
Kryeministri i Qeverisë së Malit të Zi Dr Dritan Abazoviq me bashkëpunëtorët e tij nga e enjtja do të qëndrojë në një vizitë zyrtare …
Kryeministri i Qeverisë së Malit të Zi Dr Dritan Abazoviq me bashkëpunëtorët e tij nga e enjtja do të qëndrojë në një vizitë zyrtare …
Të premten, më 7 prill, në Qeverinë e Malit të Zi në Podgoricë do të nënshkruhet kontrata me kompaninë “Royal” nga Prishtina për dhënien …
Të premten, më 7 prill, në Qeverinë e Malit të Zi në Podgoricë do të nënshkruhet kontrata me kompaninë “Royal” nga Prishtina për dhënien …
Komuna e Ulqinit, në krye me kryetarin Omer Bajraktari , fondacionet “Ulqini për Ulqin”, “Ana e Malit” dhe “Kraja”, i dhuruan Entit për Ndihmën …
Komuna e Ulqinit, në krye me kryetarin Omer Bajraktari , fondacionet “Ulqini për Ulqin”, “Ana e Malit” dhe “Kraja”, i dhuruan Entit për Ndihmën …
Qëllimi i konkursit është hartimi i zgjidhjes konceptuale arkitektonike për hapësirë ​​të destinuar për sport dhe rekreacion në parcelat urbanistike UP 14 dhe UP …
Qëllimi i konkursit është hartimi i zgjidhjes konceptuale arkitektonike për hapësirë ​​të destinuar për sport dhe rekreacion në parcelat urbanistike UP 14 dhe UP …
  Nëse dëshironi që dhjetorin dhe festat e fundvitit ti kaloni në bregdet, Ulqini është zgjedhja juaj e duhur sepse kete vit Ulqini do …
  Nëse dëshironi që dhjetorin dhe festat e fundvitit ti kaloni në bregdet, Ulqini është zgjedhja juaj e duhur sepse kete vit Ulqini do …
Trashëgimia kulturore, materiale dhe jomateriale, paraqet sistemin e vlerave, besimeve, traditave dhe stilit të jetesës së një shoqërie që transmetohet brez pas brezi. Trashëgimia …
Trashëgimia kulturore, materiale dhe jomateriale, paraqet sistemin e vlerave, besimeve, traditave dhe stilit të jetesës së një shoqërie që transmetohet brez pas brezi. Trashëgimia …

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…