Lajme nga kategoria

top4

Rrëfimi 1 Ardhja në Ulqin Shtëpia e parë e Cafo Begut, ndodhej në Ranë. Ka qenë shtëpi e madhe, me verandë druri, me pamje …
Rrëfimi 1 Ardhja në Ulqin Shtëpia e parë e Cafo Begut, ndodhej në Ranë. Ka qenë shtëpi e madhe, me verandë druri, me pamje …
Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të mërkurën më 24 nëntor, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: …
Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të mërkurën më 24 nëntor, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: …
Erërat e forta jugore, dallgët dhe batica e lartë po i shkaktojnë sërish probleme Adës. Gjendja është alarmante, objektet janë në rrezik të madh …
Erërat e forta jugore, dallgët dhe batica e lartë po i shkaktojnë sërish probleme Adës. Gjendja është alarmante, objektet janë në rrezik të madh …
Thirjen mund ta gjeni këtu: http://www.ul-gov.me/Shqyrtimet-publike-dhe-publikimet/5629/THIRJEN-PUBLIKE-Pr-ndarjen-e-mjeteve.shtml …
Thirjen mund ta gjeni këtu: http://www.ul-gov.me/Shqyrtimet-publike-dhe-publikimet/5629/THIRJEN-PUBLIKE-Pr-ndarjen-e-mjeteve.shtml …

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Mavriani – nga pikë vrojtimi në deponi

Mavriani me pamjen e tij panoramike është shndërruar në deponi. Këtu mund të gjesh çdo lloj të mbetjeve, duke filluar nga kanaçet e deri tek kolltukët. Pjesa më e errët në këtë histori është që

A.Hoxha: BIBLIOTEKA E QYTETIT DO TË JETË E MBYLLUR
A.Hoxha: BIBLIOTEKA E QYTETIT DO TË JETË E MBYLLUR

U.d.drejtoresha e Qendrës për kulturë Adriana Hoxha deklaroi se për shkak të shiut që ka rënë ditët e fundit, ndërtesa e këti institucioni ka pësuar

Rama: UJI DEPËRTOI NË TË GJITHA PJESËT E BIBLIOTEKËS
Rama: UJI DEPËRTOI NË TË GJITHA PJESËT E BIBLIOTEKËS

Shiu i dendur që ka rënë ditëve të fundit ka depërtuar në të gjitha pjesët e Bibliotekës së Qytetit në Ulqin, si dhe në shumë

Java e komunave: FITORE E ULQINAKËVE NË TIRANË
Java e komunave: FITORE E ULQINAKËVE NË TIRANË

Nënkryetari i Komnës së Ulqinit Beqir Sellaj dhe nënkryetarja e Bashkise së Tiranës znj. Keti Luarasi morrën pjesë sot në ndeshjen miqësore ndërmjet KK Ulcinj

G.Karamanaga: Izet Luli – mësues, emigrant nga Shqipëria dhe veteran i shkollës shqipe në Ulqin
G.Karamanaga: Izet Luli – mësues, emigrant nga Shqipëria dhe veteran i shkollës shqipe në Ulqin

Rrëfimi 1 Ardhja në Ulqin Shtëpia e parë e Cafo Begut, ndodhej në Ranë. Ka qenë shtëpi e madhe, me verandë druri, me pamje kah

Supermarketi SARS: EDHE KËTË JAVË AKCIONI I MADHË
Supermarketi SARS: EDHE KËTË JAVË AKCIONI I MADHË

Ju ofrojmë çmimet më të volitshëm, më të ulëta nga asortimani ynë të produkteve. Mund të porositni produktet ne adresen tuaj të shtepisë: 067 040