Lajme nga kategoria

top4

Nën organizimin e fondacionit gjerman Konrad Adenauer dhe Bibliotekës së Qytetit të hënën në Ulqin u mbajt mbrëmja letrare me shkrimtarin dhe gazetarin gjerman …
Nën organizimin e fondacionit gjerman Konrad Adenauer dhe Bibliotekës së Qytetit të hënën në Ulqin u mbajt mbrëmja letrare me shkrimtarin dhe gazetarin gjerman …
Peshku fugu ka prejardhjen nga Deti i Kuq. Është vërejtur edhe në ujërat tona. Kur është i kërcënuar, ky lloj ka aftësi të jashtëzakonshme …
Peshku fugu ka prejardhjen nga Deti i Kuq. Është vërejtur edhe në ujërat tona. Kur është i kërcënuar, ky lloj ka aftësi të jashtëzakonshme …
Kryetari i Këshillit Drejtues të NP “Qendra për Kulturë”, Muharrem Beqoviq, dha dorëheqje nga ky funksion, vetëm tre muaj e gjysmë pasi emërimit në …
Kryetari i Këshillit Drejtues të NP “Qendra për Kulturë”, Muharrem Beqoviq, dha dorëheqje nga ky funksion, vetëm tre muaj e gjysmë pasi emërimit në …
Këtë të shtunë në Qendrën e Kulturës në Prizren u mbajt festivali “Kënga qytetare na bashkon”. Në këtë manifestim i cili organizohet për të …
Këtë të shtunë në Qendrën e Kulturës në Prizren u mbajt festivali “Kënga qytetare na bashkon”. Në këtë manifestim i cili organizohet për të …
Në Dhomën e Tregtisë së Malit të Zi u mbajt Kuvendi Themelues i Klasterit të Prodhuesve Bujqësor nga Mali i Zi. Në Kuvendin themelues …
Në Dhomën e Tregtisë së Malit të Zi u mbajt Kuvendi Themelues i Klasterit të Prodhuesve Bujqësor nga Mali i Zi. Në Kuvendin themelues …
“Me kënaqësi dhe lumturi hyj në Valdanos”, deklaroi kryetari i Këshillit Komunal të Lëvizjes Qytetare URA Omer Bajraktari. Ai tha që padrejtësia shumëdekadëshe më …
“Me kënaqësi dhe lumturi hyj në Valdanos”, deklaroi kryetari i Këshillit Komunal të Lëvizjes Qytetare URA Omer Bajraktari. Ai tha që padrejtësia shumëdekadëshe më …
Qeveria e Malit të Zi në mbledhjen e djeshme elektronike ka shkarkuar nga detyra ushtruesin e detyrës së drejtorit të Drejtorisë së të Ardhurave …
Qeveria e Malit të Zi në mbledhjen e djeshme elektronike ka shkarkuar nga detyra ushtruesin e detyrës së drejtorit të Drejtorisë së të Ardhurave …

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”