Lajme nga kategoria

top4

Sonte koalicioni “Aleanca shqiptare” dorëzoi listën zgjedhore pranë KSHZ-së, të cilën e kryeson deputeti Genci Nimanbegu. Koalicioni “Aleanca shqiptare” përbëhet nga Forca e Re …
Sonte koalicioni “Aleanca shqiptare” dorëzoi listën zgjedhore pranë KSHZ-së, të cilën e kryeson deputeti Genci Nimanbegu. Koalicioni “Aleanca shqiptare” përbëhet nga Forca e Re …
Libri “Dasma në Anë të Malit” i autorit Esat Mehmeti vjenë si rezultat i vullnetit të tijë të kahmotshëm për grumbullimin e thesarit të …
Libri “Dasma në Anë të Malit” i autorit Esat Mehmeti vjenë si rezultat i vullnetit të tijë të kahmotshëm për grumbullimin e thesarit të …
Në Sarajevë nga datat 10-14 maj 2023 janë duke u zhvilluar Lojërat Europiane multi të nivelit G1/E2 që ka të bëjë për grumbullimin e …
Në Sarajevë nga datat 10-14 maj 2023 janë duke u zhvilluar Lojërat Europiane multi të nivelit G1/E2 që ka të bëjë për grumbullimin e …
Sot organizuam diskutimin tematik me titull “ADMINISTRATA PUBLIKE NË FUNKSION TË NEVOJAVE TË QYTETARËVE”. Zyrtarë dhe funksionarë të Komunës së Ulqinit dhe asaj të …
Sot organizuam diskutimin tematik me titull “ADMINISTRATA PUBLIKE NË FUNKSION TË NEVOJAVE TË QYTETARËVE”. Zyrtarë dhe funksionarë të Komunës së Ulqinit dhe asaj të …