Lajme nga kategoria

top4

Në thirrjen publike për zgjedhjen e dy gjykatësve të Gjykatës Kushtetuese të Malit të Zi, janë lajmëruar nëntë kandidat, është njoftuar nga Këshilli Kushtetues …
Në thirrjen publike për zgjedhjen e dy gjykatësve të Gjykatës Kushtetuese të Malit të Zi, janë lajmëruar nëntë kandidat, është njoftuar nga Këshilli Kushtetues …
Në Shtëpinë e Shëndetit në Ulqin nënshkruhet Memorandumi i bashkpunimit dhe veprimit të përbashkët në  parandalimin dhe mbrojtjen nga dhuna ndaj   grave,  dhe dhunës …
Në Shtëpinë e Shëndetit në Ulqin nënshkruhet Memorandumi i bashkpunimit dhe veprimit të përbashkët në  parandalimin dhe mbrojtjen nga dhuna ndaj   grave,  dhe dhunës …
Futbollistët e “Otrant Olimpikut” do të luajnë të dielën, në xhiron e 5-të të Rajonit Jugor, me skuadrën “Llovqen” nga Cetina. Ulqinakët e filluan …
Futbollistët e “Otrant Olimpikut” do të luajnë të dielën, në xhiron e 5-të të Rajonit Jugor, me skuadrën “Llovqen” nga Cetina. Ulqinakët e filluan …
Deklaratë për shtyp të drejtorit të Organizatës turistike të Ulqinit Gzim Hajdinaga. Pas sezonit kryesor dhe rezultateve në postsezon që tejkaluan të gjitha pritjet, …
Deklaratë për shtyp të drejtorit të Organizatës turistike të Ulqinit Gzim Hajdinaga. Pas sezonit kryesor dhe rezultateve në postsezon që tejkaluan të gjitha pritjet, …
Të interesuarit duhen të përmbushin keto kushte: këngët qe konkurrojnë duhen te jene te publikuara per here te pare ne festival ne festival marrin …
Të interesuarit duhen të përmbushin keto kushte: këngët qe konkurrojnë duhen te jene te publikuara per here te pare ne festival ne festival marrin …
Qeveria e Malit të Zi ka zgjatur mandatin ushtruesit të deritashëm të detyrës së drejtorit të Drejtorisë për Punë Inspektuese, Ilir Harasanit. Harasani është …
Qeveria e Malit të Zi ka zgjatur mandatin ushtruesit të deritashëm të detyrës së drejtorit të Drejtorisë për Punë Inspektuese, Ilir Harasanit. Harasani është …
Nga Sektori për Parandalimin e Kriminalitetit të Përgjithshëm kanë njoftuar që me urdhër të Prokurorisë së Lartë Shtetërore janë ndërmarrë një sërë aktivitetesh për …
Nga Sektori për Parandalimin e Kriminalitetit të Përgjithshëm kanë njoftuar që me urdhër të Prokurorisë së Lartë Shtetërore janë ndërmarrë një sërë aktivitetesh për …
Policia ka zbardhur vrasjen e Momçillo Gjurishiqit (69) e cila është kryer më 4 korrik në Ulqin. Punonjësit e Sektorit për luftë kundër krimit …
Policia ka zbardhur vrasjen e Momçillo Gjurishiqit (69) e cila është kryer më 4 korrik në Ulqin. Punonjësit e Sektorit për luftë kundër krimit …

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

New York: Kryeministri Dritan Abazoviq takohet me diasporën shqiptare
New York: Kryeministri Dritan Abazoviq takohet me diasporën shqiptare

Kryeministri malazez Dritan Abazoviq i cili ndodhet për një vizitë disaditore në Nju Jork, pjesëmarrjen në sesionin e 77-të të Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara (OKB), zhvilloi një sërë

Tenderi në vijim: SË SHPEJTI ASFALTIMI I BULEVARDIT “TEUTA”
Tenderi në vijim: SË SHPEJTI ASFALTIMI I BULEVARDIT “TEUTA”

Menjëherë pas normalizimit të Portalit të Prokurimit Publik, Komuna e Ulqinit shpalli tender për asfaltimin e rrugëve në territorin e kësaj vetëqeverisje lokale. Siç thuhet në ftesë, vlera totale e këtyre

Suela Dibra Kaca: FËMIJËT GJITHNJË E MË SHUMË KANË NEVOJË PËR KËNDET E LOJËRAVE
Suela Dibra Kaca: FËMIJËT GJITHNJË E MË SHUMË KANË NEVOJË PËR KËNDET E LOJËRAVE

Të gjithë i kujtojmë vitet e fëmijërisë dhe ndër kujtimet që nuk i harrojmë asnjëherë janë lojërat me shokët e shoqet dhe aventurat e bukura të asaj moshe. Sot fëmijët tanë përballen me një përvojë tërësisht

Takimi me afaristët turistik: FILLUAN PREGADITJET PËR SEZONIN E ARDHSHËM
Takimi me afaristët turistik: FILLUAN PREGADITJET PËR SEZONIN E ARDHSHËM

Në hotelin Otrant, me inicjativë të Organizatës Turistike të Ulqinit, është organizuar takimi ndërmjetafaristëveturistik të qytetit, udhëheqësisë së Komunës, dhe ndërmarrjes sh.p.k. “Veprimtaritë Komunale”.

TAEKWONDO ULQINI: TETË MEDALJE NGA TURNEU NË SARAJEVË
TAEKWONDO ULQINI: TETË MEDALJE NGA TURNEU NË SARAJEVË

Të shtunën me datë 24.09.2022 në Sarajevë u mbajtë turneu ndërkombëtarë “Hadzici friends” në sportin e Taekwondo-së për të dy disciplinat, Ndeshje dhe Forma. Ky aktivitet i Taekwodo-së mblodhi