Lajme nga kategoria

TV UL-INFO

Shpalljen e pavarësisë së shtetit shqiptar (1912) Ulqini e priti si një kamp i madhë ushtarak. Ulqinakëve në atë kohë u mbeti që të …
Shpalljen e pavarësisë së shtetit shqiptar (1912) Ulqini e priti si një kamp i madhë ushtarak. Ulqinakëve në atë kohë u mbeti që të …
Në Ulqin, siç thotë legjenda, ishte i burgosur për 5 vite shkrimtari i famshëm spanjoll, Miguel de Servantes. Ne po ju propozojmë si mund …
Në Ulqin, siç thotë legjenda, ishte i burgosur për 5 vite shkrimtari i famshëm spanjoll, Miguel de Servantes. Ne po ju propozojmë si mund …
Almedina Doda është profesoreshë e anglishtes, aktiviste civile e dalluar dhe projekt asistente e Zyrës së organizatës ndërkombëtare “Iniciativa Globale kundër Krimit të Organizuar …
Almedina Doda është profesoreshë e anglishtes, aktiviste civile e dalluar dhe projekt asistente e Zyrës së organizatës ndërkombëtare “Iniciativa Globale kundër Krimit të Organizuar …

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…