Lajme nga kategoria

TV UL-INFO

Një njeri duke kënduar në lagjen Alfama në Lisbon. Foto: Reuters …
Një njeri duke kënduar në lagjen Alfama në Lisbon. Foto: Reuters …

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…