Lajme nga kategoria

Video

Një grup lozonjar i delfinëve (Tursiops trucatus) u xhirua në fillim të kësaj jave në grykëderdhjen e Bunës dhe u publikua në kanalin Youtube …

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…