Lajme nga kategoria

Uncategorized

Personi N.Gj. (54) ka humbur jetën në një aksident trafiku mbrëmë, kanë konfirmuar për media nga Qendra Operative dhe Komunikuese e Drejtorisë së Policisë. …
Personi N.Gj. (54) ka humbur jetën në një aksident trafiku mbrëmë, kanë konfirmuar për media nga Qendra Operative dhe Komunikuese e Drejtorisë së Policisë. …
Romët dhe egjiptianët nuk janë pjesë e vendimarrjes publike, nuk ekzistojnë si faktor politik dhe kryesisht janë të manipuluar nga politika. Rezultatet e hulumtimeve …
Romët dhe egjiptianët nuk janë pjesë e vendimarrjes publike, nuk ekzistojnë si faktor politik dhe kryesisht janë të manipuluar nga politika. Rezultatet e hulumtimeve …
Rrëfimi 1 Takimi në Portën e Madhe të Kalasë Fillimi i muajit të gushtit. Hapja solemne e manifestimit  “Skena verore” në Kala, para muzeut( …
Rrëfimi 1 Takimi në Portën e Madhe të Kalasë Fillimi i muajit të gushtit. Hapja solemne e manifestimit  “Skena verore” në Kala, para muzeut( …
Ministria e Arsimit njoftoi të martën se fëmijët duhet të mësojnë në kushte të sigurta. Siç u tha, mësimet në të gjitha shkollat ​​fillore …
Ministria e Arsimit njoftoi të martën se fëmijët duhet të mësojnë në kushte të sigurta. Siç u tha, mësimet në të gjitha shkollat ​​fillore …
Stacioni Shëndetësor  në Katërkollë  Ambulanca e parë në vitin 1949  Në Katërkollë për nevojat e shërbimit shëndetësor dhe të mbrojtjes shëndetësore të popullatës, në …
Stacioni Shëndetësor  në Katërkollë  Ambulanca e parë në vitin 1949  Në Katërkollë për nevojat e shërbimit shëndetësor dhe të mbrojtjes shëndetësore të popullatës, në …
Kryeqiteti i Shqipërisë, Tirana, këtë vitë ishte “Kryeqyteti Evropian i Rinisë”. Sot u mbajt ceremonia përmbyllëse në Pallatin e kongreseve në Tiranë ku ishin …
Kryeqiteti i Shqipërisë, Tirana, këtë vitë ishte “Kryeqyteti Evropian i Rinisë”. Sot u mbajt ceremonia përmbyllëse në Pallatin e kongreseve në Tiranë ku ishin …
Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

CEDIS: TË HËNËN DHE TË MARTËN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË HËNËN DHE TË MARTËN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të hënën dhe të martën, më 23 dhe 24 janar, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: në periudhën prej ores 8 deri

Policia Komunale: RRËNOHET EDHE NJË OBJEKT I PALIGJSHËM NË PRONËN E KOMUNËS (video)
Policia Komunale: RRËNOHET EDHE NJË OBJEKT I PALIGJSHËM NË PRONËN E KOMUNËS (video)

Policia komunale sot ka rrënuar një objekt pa leje në Ullisht të Ulqinit, afër Çinarit. Objekti është ndërtuar para disa vitesh në tokën komunale, ku duhet të kaloj rruga e cila të çon në Qytet dhe Liman.

Ministria e Kulturës dhe Medias: PËLQIMI PËR SKËNDERBEUN, GJ. BUZUKUN, ALI ULQINAKUN, DR RESULBEGUN…
Ministria e Kulturës dhe Medias: PËLQIMI PËR SKËNDERBEUN, GJ. BUZUKUN, ALI ULQINAKUN, DR RESULBEGUN…

Ministria e Kulturës dhe Medias e Malit të Zi, me kërkesë të kryetarit të Komunës së Ulqinit, Omer Bajraktari, miratoi propozimin për ngritjen e memorialit në këtë komunë për vitin aktual. Ky akt parashikon

Policia komunale: HEQEN THEMELET TË NDËRTUARA NË TOKËN E KOMUNËS NË QENDËR TË SHTOJIT
Policia komunale: HEQEN THEMELET TË NDËRTUARA NË TOKËN E KOMUNËS NË QENDËR TË SHTOJIT

Pjesëtarët e Policisë Komunale rrënuan sot themelet e një objekti pa leje që ishte dashur të ndërtohej në tokën komunale në qendër të Shtojit, njoftohet Portali Ul-info nga ky organ. Komuna e Ulqinit do

Komuna e Ulqinit: Shpallet konkursi ndërkombëtar për zgjidhjen konceptuale arkitektonike për stadiumin në Ulqin
Komuna e Ulqinit: Shpallet konkursi ndërkombëtar për zgjidhjen konceptuale arkitektonike për stadiumin në Ulqin

Qëllimi i konkursit është hartimi i zgjidhjes konceptuale arkitektonike për hapësirë ​​të destinuar për sport dhe rekreacion në parcelat urbanistike UP 14 dhe UP 15, si pjesë e Studimit Shtetëror të Lokacionit