CDA: VLERA E “RIVIERËS SË ULQINIT” 109 MILION EURO

ulcinjska-rivijera-olympic-04Asetet e përgjithshme të Ndërmarrjes hotelerike-turistike “Riviera e Ulqinit” në fund të shtatorit ishte 109,34 milion euro, që është 0,8 për qind më pak se në periudhën krahasuese në vitin 2013, njoftoi Agjencia depozituese qendrore (CDA).

Pjesën më të madhe të aksioneve në këtë ndërmarrje e ke Fondi i sigurimit pensionist – invalidor me 25,3 për qind, Fondi për dëmshpërblim ka 12 për qind të aksioneve, Qeverisë i takojnë 10,14 për qind, Entit për punësim 8,43 për qind, Fondit investues-zhvillimor 7,65 për qind.

Fondi Trend ka 3,66 për qind në “Rivierën e Ulqinit”, Atlas Mont-i 2,79 për qind, Lars Ernest Bader 1,33 për qind, ndërsa Shoqëria MIG 1,03 për qind të aksioneve.

Aksionaret tjere kane me pak se nje per qind preonesi ne kete kompani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci