CEDEM për popullaritetin e politikanëve: DRITANI PAS FILIPIT DHE MILLOS

dritani (1)Qendra për demokraci dhe të drejtat e njeriut (CEDEM) ka publikuar sot rezultatet e hulumtimit të fundit të opinionit publik.

Përveç të tjerash, janë publikuar edhe rezultatet për popullaritetin e politikanëve në vend të cilët tregojnë që nënkryetari i URA-së dhe deputeti në Kuvendin e Malit të Zi Dritan Abazoviq është i treti në këtë kategori.

Para tij janë kryetari dhe kryeministri i Malit të Zi, Filip Vujanoviq dhe Millo Gjukanoviq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…