CEDIS: TE MARTEN NJË PJESË E SHTOJIT PA RRYMË

CEDIS logoNga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) për Portalin Ul-info është njoftuar se të marten, me 19 shtator, në periudhën prej orës 08 deri në 16, pa rrymë elektrike do të jetë vendbanimet “Vëllazërim bashkim” dhe 4 korriku në Shtoj poshtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…