CEDIS: HERËT TË DIELËN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT

CEDIS logoNga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) për Portalin Ul-info njoftuan se të dielën, me 8 korrik, pa energji elektrike, në periudhën prej orës 03 deri në 07, do të mes qendra e Ulqinit, Bratica, Valdanosi, Mavrian, Krytha e Ulqinit, Krruçi, Kollomza, Pistulla, Gaçi, Shëngjergji, Rruga e Kripores dhe Fusha e Ulqinit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…