CEDIS: NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT TË ENJTEN PA RRYMË

CEDIS logoNga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) për Portalin Ul-info njoftuan se të enjten, me 1 mars, pa rrymë në periudhën prej orës 08 deri në 15 do të jenë: Krytha kah Paleviqët, Krytha e Ulqinit, Krruçi, Valdanosi dhe ushtria në Mavrian.

Siç shtohet, këto punime kryhen me qëllim të furnizimit më cilësor dhe të sigurt me energji elektrike.

Në rast të kushteve të vështira klimatike punimet do të shtyhen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…