CEDIS: NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT TË MARTEN PA RRYMË

CEDIS logoNga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) për Portalin Ul-info thanë se të marten, me 24 Prill, pa energji elektrike do të jenë:

në periudhën prej orës 8:15 deri në 14:30: Meraja, Totoshi dhe një pjesë e vendbanimit në Mal të Bardh

në periudhën prej orës 09:00 deri në 14:00: Mali i Bardh, Kodra, Braticë, Krytha e Ulqinit, Krruçi dhe Valdanosi.

Sahatet e ri elektronik do të vendosen në këto lokalitete:

24.04. – Krythë, Budo Tomoviq, Braticë, Kodra, ndërsa prej me 24.04. – 27.04. në Krruç.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…