CEDIS: NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT TË MARTEN PA RRYMË

CEDIS logoNga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) për Portalin Ul-info njoftuan se të marten, me 6 mars, pa rrymë do të jenë këto vendbanime:

– në periudhën prej orës 08 deri në 8:30 një pjesë e qytetit nga Shtëpia e shëndetit deri pas pazarit, një pjesë e Pinjeshit tek përmendorja, si dhe një pjesë e Ranës, ndërsa

– në periudhën prej 08:30 deri në ora 13 Ndërtesa e solidaritetit.

Siç shtohet, këto punime kryhen me qëllim të furnizimit më cilësor dhe më të sigurt me energji elektrike.

Në rast të kushteve të këqija klimatike punimet do të shtyhen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…