CEDIS: NJË PJESË E MADHE E ULQINIT TË PREMTEN PA RRYMË

cedisNga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) për Portalin Ul-info është njoftuar se të premten, me 28 dhjetor, në periudhën prej orës 7 deri në 11, pa rrymë do të jetë bulevardi “Teuta” në drejtim të Plazhit të madh, supermarketët Idea dhe Voli, Fusha e Ulqinit, Kodrat dhe Rruga e Kripores.

Siç theksohet, punimet e përmendura kryhen me qëllim të furnizimit cilësor dhe të sigurt me energji elektrike. Në rast të kushteve të këqija klimatike punimet do të shtyhen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…