CEDIS: NJË PJESË E MADHE E ULQINIT TË PREMTEN PA RRYMË

cedisNga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) për Portalin Ul-info është njoftuar që të premten, me 8 shtator, një pjesë e madhe e kësaj komunë do të jetë par rrymë, dhe atë:

-në periudhën prej orës 11 deri në 14: Shtoji naltë, Kodra e Dakajve, Reçi, Shënkolli dhe Ishulli i Bunës,

-në periudhën prej orës 8 deri në 11: Krythë, Zenelajt, Milla, Bojku, Kosiqi, Këllezna, Ura e Mrrkotit, Leskoci, Megjureçi, Dabeziqët dhe Fusha e Mrrkotit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…