CEDIS: NJË PJESË E SHTOJIT EDHE TË PREMTEN PA RRYMË

cedisNga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) për Portalin Ul-info është njoftuar se të premten, me 15 shtator, në periudhën prej orës 08 deri në orën 16, pa rrymë elektrike do të jetë vendbanimi Vëllazërim bashki në Shtoj poshtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…