CEDIS: PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

cedisNga Rrjeti malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) për Portalin Ul-info është njoftuar se të premten, me 13 tetor, pa rrymë në periudhën prej orës 8 deri në 14:45, do të jetë Krruçi kah plazhi Rakita, gjiri i Krruçit dhe Hija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…