CEDIS: PJESË TË ULQINIT PA RRYMË, E DIKU VENDOSJA E SAHATEVE

CEDIS logoNga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) njoftuan për Portalin Ul-info se të mërkurën, me 11 Prill, pa rrymë elektrike do të jenë:

– në periudhën prej orës 08:30 deri në 14: Brajsha (Kah Osmanajt dhe Çaushajt)

– në periudhën prej orës 07:30 deri në 18:00: Krytha

Shtohet që sahatët e ri elektronik do të vendosen të mërkurën dhe të enjten në Merajë, Zogaj, si dhe në Bulevardin Marshall Tito.

Gjatë vijimit të punimeve në vendosjen e sahateve të rinj, objektet ku do të bëhet instalimi do të jenë pa energji elektrike prej orës 08 deri në 18. Informatat më të hollësishme për periudhën e kryerjes së punimeve konsumatorët mund ti fitojnë edhe nga skuadrat në terren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…