CEDIS: PJESË TË ULQINIT PA RRYMË TË ENJTEN

cedisNga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) deklaruan për Portalin Ul-info se të enjten, me 12 Prill, pa energji elektrike do të jenë:

– nga ora 08:30 deri në 14 – Brajsha tek Osmanajt dhe Çaushajt

– nga ora 08 deri në 18 – Krruçi (zona mbi magjistrale dhe kah plazhi Rakita)

– nga ora 07:30 deri në 18 – Krytha e Ulqinit.

Shtohet që sahatët e ri elektronik të mërkuren dhe të enjten do të vendosen në Merajë, Zogaj dhe bë Bulevardin Marshall Tito.

Gjatë punimeve për vendosjen e sahatëve të rinj, objektet ku do të bëhet instalimi do të jenë pa furnizim me energji elektrike prej orës 08 deri në 18. Informatat më të hollësishme për periudhën e kryerjes së punimeve konsumatorët mund ti fitojnë nga skuadrat në terren.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…