CEDIS: PO NDËRTOJNË KATËR NËNSTACIONE

Rryma elektrike, StrujaNë zonën e Ulqinit filloi ndërtimi i katër nënstacioneve 10/0,4 kV dhe 10 kV nga nënstacioni “Plazhi i Madh 1” deri tek nënstacioni “B7”, njoftohet nga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS).

Siç theksohet, vlera e këtyre objekteve të cilët ndërtohen në Ulqin është rreth 287.000 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…