CEDIS: REALIZIMI I PROJEKTEVE ME VLERË RRETH 350 MIJË EURO

CEDIS logoNga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se po vijon ndërtimi i infrastrukturës në zonën e komunës së Ulqinit me vlerë rreth 350 mijë euro.

Siç theksohet, është aktual realizimi i gjashtë projekteve, prej të cilëve, sa i përket anës financiare, më i vështiri është ai i ndërtimit të kabllit 10kv nga nënstacioni „Plazhi i Madh 1“ deri tek nënstacioni „B7“, ndërtimi i të cilit është në plan.

Veprimtaria themelore e CEDIS-it është shpërndarja e energjië elektrike, ndërtimi dhe mirëmbajtja e objekteve dhe rrjetave shpërndarëse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…