CEDIS: TË ENJTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

 

CEDIS logoNga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) për Portalin Ul-info u njoftua se të enjten, me 17 shtator, pa energji elektrike do të jenë vendbanimet:

– në periudhën prej orës 08 deri në 15: Kollomza Poshtë dhe Lartë

– në periudhën prej orës 08 deri në 12: Shtoji Poshtë dhe Lartë dhe Ada e Bunës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…