CEDIS: TË ENJTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

CEDISNga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të enjten, me 10 dhjetor, pa energji elektrike në periudhën prej orës 08 deri në 15, do të jenë këto vendbanime: Kodra, vendbanimi buzë rrugës së Kripores, Meterizi, vendbanimi tek ish karakolli dhe mbi Vraçari, një pjesë e vendbanimit Zogaj, pranë Periqëve dhe Ardoliqëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…