CEDIS: TË ENJTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të enjten, më 28 prill, pa energji elektrike do të jenë vendbanimet:

  • Në periudhën prej orës 08 deri në 14:30: Një pjesë e Pinjeshit (ndërtesa “Primorje”),
  • Në periudhën prej orës 09 deri në 12: një pjesë e fshatit Brajshë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…