CEDIS: TË ENJTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të enjten, më 19 maj, në periudhën prej orës 08 deri në 14:30, pa energji elektrike do të jenë vendbanimet: një pjesë e vendbanimit Gaç dhe një pjesë e Ranës (një pjesë e rrugës Hafiz Ali Riza Ulqinaku dhe e Detarëve të Ulqinit, në Ranë).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…