CEDIS: TË ENJTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të enjten, më 3 nëntor, pa energji elektrike do të jenë këto pjesë të Ulqinit:

nga ora 8 deri ne 14:30: rruga 28 Dhjetori, pjesa te ndërtesa e Policisë dhe Shërbimit për mbrojtje
nga ora 8 deri ne 14:45, Zogaj, Darza, Mali i Brisë,Shëngjergji, Qyrkajt, Sutjeli dhe Brdhela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…