CEDIS: TË ENJTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

CEDIS logoNga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) për Portalin Ul-info njoftuan se të enjten, me 28 qershor, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime:

– në periudhën prej orës 08 deri në 15 – një pjesë e vendbanimit Pinjesh tek ndërtesat ushtarake

– në periudhën prej orës 08 deri në 12 – Krythë (një pjesë e vendbanimit kah ura e Mërrkotit).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…