CEDIS: TË ENJTEN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT

cedisNga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes njoftuan për Portalin Ul-info se të enjten, me 10 Maj, pa energji elektrike do të jenë:

– Në periudhën prej orës 11 deri në 14:30: Shtoji poshtë dhe lartë, Reçi dhe Ada e Bunës.

– Në periudhën prej 10 deri në 14: Zona e qytetit (drejtimet kah: Bratica, Mavriani, Krruçi, si dhe Gaçi, Shëngjergji, Rruga e Kripores dhe Fusha e Ulqinit),

– Në periudhën prej orë 08 deri në 14:30 – Shtoj (zona tek autokampi Toni).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…