CEDIS: TË ENJTEN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT DHE OSTROSI

CEDIS logoNga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të enjten, me 12 korrik, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime:

– në periudhën prej orës 08 deri në 09 – vendbanimi Kodra në afërsi të furrës së bukës,

– në periudhën prej orës 08:30 deri në 14:30 – Pistulla (një pjesë e vendbanimit tek objekti “Cerovo”),

– në periudhën prej orës 10 deri në 11 – tërë zona e Katërkollës dhe Ostrosi me fshatrat përreth

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…