CEDIS: TË HËNË PA ENERGJI ELEKTRIKE NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

CEDIS logoNga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) për Portalin Ul-info kanë njoftuar se të hënën, me 24 shtator, pa energji elektrike në periudhën prej orës 08 deri në 14 do të jetë Kollomza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…