CEDIS: TË HËNË PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

cedisNga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) për Portalin Ul-info njoftuan se të hënën, me 24 shkurt, pa energji elektrike do të jenë vendbanimet:

– në periudhën prej orës 07:30 deri në 17:30 – Krytha, Duraku

– në periudhën prej orës 08 deri në 15 – Meterizi (tek Lakçeviqët)

– në periudhën prej orës 07:30 deri në 17:30 – Ura e Mrrkotit

– në periudhën prej prës 07:30 deri në 15 – Kravari Poshtë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…