CEDIS: TË HËNËN DHE TË MARTËN NJË PJESË E ULQINIT PA RRYMË

Nga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të hënën dhe të martën, më 28 shkurt dhe 1 mars, pa energji elektrike do të jenë vendbanimet:

të hënën:

  • në periudhën prej orës 09 deri në 14:00: rruga “Cafo Begu”, një pjesë e Ranës, një pjesë e Meterizit tek SHF “Boshko Strugar”.
  • në periudhën prej orës 08 deri në 14: vendbanimi Kaliman
  • në periudhën prej orës 08 deri në 09: Kalimani, Brajsha, Rashtisha Poshtë, Curanajt, Rashtisha Naltë
  • në periudhën prej orës 12 deri në 14: Kalimani, Brajsha, Rashtisha Poshtë, Curanajt, Rashtisha Naltë
  • në periudhën prej orës 08 deri në 13:30: një pjesë e vendbanimit “Mëhalla e Re”, rruga “Voja Llakçeviqa”.

të martën:

  • në periudhën prej orës 08:30 deri në 14:30: një pjesë e vendbanimit Gjiri i Krruçit
  • në periudhën prej orës 08 deri në 14:30: vendbanimi pas Ndërtesave të Igmanit deri tek filiali i bankës CKB (deri tek marketi Idea).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CEDIS: TË HËNËN DHE TË MARTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË HËNËN DHE TË MARTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të hënën dhe të marten, më 27 dhe 28 qershor, në periudhën, pa energji elektrike do të jenë vendbanimet e mëposhtme: të hënën,

Të hënën vazhdimi i mbledhjes të KK: NË REND TË DITËS EDHE ZGJEDHJA E NËNKRYETARËVE
Të hënën vazhdimi i mbledhjes të KK: NË REND TË DITËS EDHE ZGJEDHJA E NËNKRYETARËVE

Kryetari i Kuvendit të Komunës së Ulqinit Ardian Mavriq caktoi për të hënën, datë 27.06.2022., me fillim nga ora 11:00, vazhdimin e mbledhjes së Dytë të seancës së parë të rregullt të Kuvendit të Komunës

Zëri: Shkolla e parë shqipe u hap më 1258 në Ulqin
Zëri: Shkolla e parë shqipe u hap më 1258 në Ulqin

Shkolla shqipe ka një traditë të gjatë. Nga hulumtimet e deritashme që kanë gjetur dhe publikuar studiuesit dhe gjuhës shqipe, shkollës shqipe dhe historisë së shqiptarëve vërtetohet se shkollat shqipe

Fakulteti në Ulqin: REGJISTRIMI I GJENERATËS SË RE TË STUDENTËVE PËR VITIN AKADEMIK 2022/23
Fakulteti në Ulqin: REGJISTRIMI I GJENERATËS SË RE TË STUDENTËVE PËR VITIN AKADEMIK 2022/23

Fakulteti i Studimeve të Biznesit Mesdhetar në Ulqin bëri të ditur se janë në vazhdim regjistrimet në studimet themelore akademike për vitin 2022/23. Siç thuhet, të gjitha informacionet mund të merren

Komuna: SOT FILLON ASFALTIMI I RRUGËVE TË GËRMUARA
Komuna: SOT FILLON ASFALTIMI I RRUGËVE TË GËRMUARA

  Komuna e Ulqinit njoftoi se të premten do të fillojë asfaltimi i rrugëve të gërmuara, i cili do të zgjasë disa ditë. Vetëqeverisja lokale u ka kërkuar falje qytetarëve që kanë vuajtur nga kjo situatë,