CEDIS: TË HËNËN DHE TË MARTËN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të hënën dhe të martën, më 30 dhe 31 maj, pa energji elektrike do të jenë vendbanimet:

të hënën:

  • në periudhën prej orës 08 deri në 14: një pjesë e vendbanimit Kodra tek autoservisi Millenium.

të martën:

  • në periudhën prej orës 08 deri në 14:30: një pjesë e vendbanimit Gaç.
  • në periudhën prej orës 09 deri në 17: Hoteli Albatros dhe përkohësisht një pjesë e vendbanimit Pinjesh 3.
  • në periudhën prej orës 08 deri në 14: një pjesë e vendbanimit Kodra tek autoservisi Millenium.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…