CEDIS: TË HËNËN DHE TË MARTËN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

CEDISNga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se në dy ditët e ardhshme pa energji elektrike do të jenë vendbanimet:

– të hënën, me 2 nëntor, në periudhën prej orës 08 deri në 14: një pjesë e vendbanimit Gaç,

– të martën, me 3 nëntor, në periudhën prej orës 08 deri në 14: një pjesë e vendbanimit Kollomza Lartë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…