CEDIS: TË HËNËN NGA ORA 2 DERI NË 5.30 E MËNGJESIT PA RRYMË I TËRË ULQINI

CEDIS logoNga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) për Portalin Ul-info njoftohet se të hënën, me 9 korrik, pa energji elektrike do të jenë:

– në periudhën prej orës 02 deri në 05:30 – qendra e Ulqinit, Bratica, Valdanosi, Mavriani, Krytha e Ulqinit, Krruçi, Kollomza, Pistulla, Gaçi, ShënGjergji, Rruga e Kripores dhe Fusha e Ulqinit, si dhe

– në periudhën prej orës 08 deri në 14:30, plazhi Safari me plazhet përreth, gjegjësisht një pjesë e vendbanimit në Shtoj tek ish Kampi Çek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…