CEDIS: TË HËNËN PA ENERGJI ELEKTRIKE NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

CEDISNga Sistemi Malazez i Elektroshpërdarjes (CEDIS) për Portalin Ul-info u njoftua se të hënën, me 14 shtator, pa energji elektrike do të mbesin vendbanimet:

  • në periudhën prej orës 08 deri në 15: Sukubina, Kravari Naltë dhe Krytha e Ulqinit,
  • në periudhën prej orës 09:30 deri në 11:30 – Pushimorja Ushtarake Valdanos
  • në periudhën prej orës 12 deri në 14: Supermarketi “Lamiga” në Krythë
  • në periudhën prej orës 14:30 deri në 16:30 – Gurorja në Darzë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…