CEDIS: TË HËNËN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

CEDIS logoNga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) për Portalin Ul-info njoftuan se të hënën, me 29 qershor, pa energji elektrike do të jenë vendbanimet:

– në periudhën prej orës 07:30 deri në ora 18: Shtoji Poshtë, Maxho, Vëllezërim Bashkim, vendbanimi Shënkolli dhe Nosha (ndërprerjet afatsshkurta në periudhën e përmendur),

– në periudhën prej orës 08 deri në ora 15 – Ada e Bunës, një pjesë e Gjeranave, rruga Spasoje Ivanoviq tek Kuqeviqët dhe Kllezna Poshtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…