CEDIS: TË HËNËN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

CEDIS logoNga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) për Portalin Ul-info njoftuan se të hënën, me 17 gusht, pa energji elektrike, në periudhën prej orës 08 deri në 13, do të jetë një pjesë e vendbanimit Kravari Naltë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…