CEDIS: TË HËNËN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

cedisNga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) për Portalin Ul-info thanë se të hënën, me 23 Prill, pa energji elektrike do të jenë:

  • në periudhën prej orës 8:15 deri në 14:30: vendbanimi Meraja dhe një pjesë e Totoshit
  • në periudhën prej orës 8:15 deri në 14:30: vendbanimi Totosh dhe një pjesë e Malit të Bardh.
  • në periudhën prej orës 8:15 deri në 14:30: një pjesë e vendbanimit në qendër të Shtojit

Sahatet e ri elektronik do të instalohen në:

23.04. – 24.04. : Krruç, rruga Budo Tomoviq, Braticë, Kodra.

24.04. – 27.04. : Krruç

Gjatë vendosjes së sahateve të ri, objektet ku do të bëhet instalimi do të jenë pa furnizim me energji elektrike prej orës 08 deri në 18.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…