CEDIS: TË MARTEN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT

cedisNga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) njoftuan Portalin Ul-info se të marten, me 30 dhjetor, pa energji elektrike do të jenë vendbanimet:

– në periudhën prej orës 08 deri në 15: fabrika e mobiljeve Kurti, Pistulla dhe një pjesë e vendbanimit Lima.

– në periudhën prej orës 08 deri në 16:30: Shasi, Selita, Amulli, Shtodra, Lisën Bore, Fraskanjeli, Gjonza, Dragina, Sukubina, Kravari Poshtë, Kravari Lartë dhe Shtegvasha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…