CEDIS: TË HËNËN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT

 

CEDISNga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të hënën, me 8 qershor, pa energji elektrike do të jenë vendbanimet:

– në periudhën prej orës 07:30 deri në 18: Furra në Krythë, Pompa e Këlleznës, Kllezna sipër dhe ajo poshtë,

– në periudhën prej orës 09:30 deri në 10:30: Shtoji poshtë dhe lartë, Shënkolli dhe Ada e Bunës,

– në periudhën prej orës 08 deri në 15: Kllezna Poshtë, Gjerana 2, rruga Spasoje Ivanoviq tek Kuqeviqët, rruga e Turizmit,

– në periudhën prej orës 08 deri në 17: Zogaj, Shëngjergji, Reçi,

– në periudhën prej orës 09 deri në 15: Ndërprerjet e përkohshme në Malin e Bardh tek Fabrika e vjetër e vajit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…