CEDIS: TË MARTËN PA RRYMË NJË PJESË E ZONËS SË ANËS SË MALIT

 

cedisNga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) për Portalin Ul-info njoftuan se të martën, me 28 janar, pa energji elektrike do të jenë vendbanimet:

– në periudhën prej orës 07:30 deri në 15 – Gjonzat dhe Dragina,

– në periudhën prej orës 08 deri në 11: Gjonzat, Kravari Poshtë dhe Lartë dhe Shtegvasha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…