CEDIS: TË MARTEN KRRUÇI DHE SELITA PA RRYMË

cedisNga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) për Portalin Ul-info është njoftuar se të marten, me 17 Prill, pa rrymë do të jetë:
– në periudhën prej orës 08:00 deri në 14:30: Krruçi (në drejtim të xhamisë)
– në periudhën prej orës 08:00 deri në 18:30: Krruçi (pjesa në drejtim të plazhit Rakita)
– në periudhën prej orës 08:00 deri në 14:00: Selita në drejtim të Gjekajve dhe Astafajve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…