CEDIS: TË MARTËN PA ENERGJI ELEKTRIKE NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

CEDIS logoNga Sistemi Malazez i Elektroshpërndarjes (CEDIS) për Portalin Ul-info njoftohet se të martën, me 18 shtator, pa energji elektrike në periudhën prej orë 08 deri në 12 do të jetë Krythë, një pjesë e vendbanimit tek Ura e Kamenicës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…